Verbinden

Het netwerk van de Koning Willem I Stichting

Netwerken

De Koning Willem I Stichting is in de loop der jaren een bijzonder netwerk van ondernemingen, ondernemers en bestuurders geworden. De nominaties die zijn vergeven en de prijzen die zijn uitgereikt, blijken ondernemend Nederland ook te verbinden. Op tal van bijeenkomsten, in diverse samenstellingen, ontmoeten vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, bestuurders en koepels elkaar.
Deze verbinding geeft een meerwaarde aan de hele organisatie van de prijzen. Er ontstaat ruimte voor ontmoeting, het leggen van nieuwe contacten, het onderhouden van bestaande relaties en het verdiepen van kennis.


Winnaars

Sinds 1958 hebben vele bedrijven de Koning Willem I Prijs of een Plaquette gewonnen. Samen vormen ze de top van het Nederlands bedrijfsleven.

Klik hier voor een overzicht van de Winnaars van de Koning Willem I Prijs.
Klik hier voor een overzicht van de winnaars van de Koning Willem I Plaquette.


Winnaarsdiner

Eenmaal per twee jaar organiseert de Koning Willem I Stichting een winnaarsdiner. Een bijeenkomst voor oud-winnaars, bestuur, partners en relaties van de Stichting die allen op uitnodiging aanwezig zijn. Een moment om binnen het netwerk van de Koning Willem I elkaar te ontmoeten.

 


Bedrijfsetalages

Winnaars van de Koning Willem I Prijs krijgen de mogelijkheid om op deze website een eigen bedrijfspagina in te vullen. Daarop is meer informatie te lezen over het bedrijf, hun drijfveren, nieuws te lezen en hun contactgegevens op te vragen.

Contact

Secretariaat
Koning Willem I Stichting
drs. Gert van der Houwen MSc,
Secretaris

Contactpersoon
Romy Blankenspoor

Postadres:
Kapteynstraat 1, Suite 140
2201 BB Noordwijk
Telefoon: 070 - 20 60 171
Email:

Volg ons op social media

Contact