Blijf op de hoogte

Alex Duiker (Von Gahlen): ,,Vereerd door deze bijzondere, koninklijke prijs met internationaal aanzien’’

7 december 2020

Slechts twee weken geleden nam Alex Duiker, directeur bij Von Gahlen Nederland BV, de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB in ontvangst. Blijdschap en verbazing overheersen in zijn reactie.
 
Blijdschap en verbazing bij Von Gahlen Nederland BV
Alex Duiker, directeur Von Gahlen Nederland BV, neemt de prijs vol blijdschap in ontvangst. ,,Ik ben super blij, ik had het eerlijk gezegd niet verwacht maar als de naam van je bedrijf dan toch genoemd wordt gaat de hartslag wel even flink omhoog. Geweldig om deze prijs in ontvangst de mogen nemen van koningin Máxima. Het is een hele mooie prijs, het koningshuis is eraan verbonden. Dat zal internationaal ook goed ontvangen worden, dus daar gaan we zeker mee aan de slag!”
 
Artikel gaat verder onder de video.Nicheproducten met een wereldwijde impact
Von Gahlen Nederland BV weet met nicheproducten een grote impact te realiseren. Het unieke veld waarin het bedrijf opereert maakt dat Von Gahlen een grote speler is op het wereldwijde toneel van de medische apparatuur productie. Dankzij de producten van Von Gahlen worden er patiënten voorzien van diagnoses en is medisch personeel beter beschermd tegen schadelijke stralingen.
 
Uitreiking gemist?
Geen zorgen, de gehele uitreiking is terug te kijken via onze homepage of het Koning Willem I Stichting YouTube-kanaal. Ook kun je hier de reacties van de overige winnaars bekijken.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel