Blijf op de hoogte

Twee Nederlandse bedrijven in de race voor de European Business Awards for the Environment

17 juli 2018

DSM-Niaga en Eosta B.V. zijn genomineerd voor de European Business Awards for the Environment. Een prijs voor bedrijven die de grootste bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling op het gebied van eco-innovatie. Beiden bedrijven stonden in de Top 12 voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap waarvan Eosta B.V. uiteindelijk de grote winnaar was.  

De bedrijven maken deel uit van een shortlist van 22 finalisten uit negen verschillende landen. Ze zijn geselecteerd door de EBAE-jury die op 28 en 29 juni in Sofia (Bulgarije) bijeenkwam om van de 161 inschrijvingen uit 19 Europese landen te komen tot een shortlist van 22 finalisten.

Er zijn 6 awards te vergeven in de volgende categorieën: Management (micro- en kleine bedrijven), Management (middelgrote en grote bedrijven), Product & Services, Process, Developing Country Cooperation en Biodiversity.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de EBAE Awards ceremonie, die gehouden zal worden op 14 november 2018 in Wenen (Oostenrijk). Het evenement zal deel uitmaken van de ‘Growth in Transition’ Conferentie.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel