Blijf op de hoogte

Nederlandse topondernemers bijeen tijdens Winnaarsdiner

5 oktober 2017

De top van het Nederlands bedrijfsleven verzamelde zich afgelopen dinsdag op het Winnaarsdiner van de Koning Willem I Stichting bij kwekerij Koppert Cress in Monster. Voorafgaand aan het diner verzorgde prof. dr. Bas van Bavel, faculteitshoogleraar ‘Transities van Economie en Samenleving’ aan de Universiteit Utrecht, de tweede editie van de Koning Willem I Lezing. Dit vond plaats in het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

 

 

 

 

 

 

 

 

Koningin Máxima betreedt de zaal waar de Koning Willem I Lezing
plaatsvindt (beeld: Maarten Huisman).

Prof. dr. Bas van Bavel nam de aanwezigen mee in de toekomst van ondernemerschap met oog op de huidige markteconomie. Het aansluitende exclusieve Winnaarsdiner was speciaal voor winnaars van de Koning Willem I Prijs en Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap, alsmede voor betrokkenen vanuit de stichting. In 2016 mochten Koninklijke Philips N.V. (categorie Grootbedrijf) en TOBROCO Machines (categorie MKB) de Koning Willem I Prijs in ontvangst nemen. De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap werd toegekend aan Koppert Cress B.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

In gesprek met de winnaars (beeld: Maarten Huisman).

Traditiegetrouw vormt het Winnaarsdiner de symbolische aftrap van de nieuwe inschrijvingsperiode voor de tweejaarlijkse prestigieuze ondernemersprijzen. De aanmeldingsfase loopt tot en met 31 januari 2018. De inschrijfformulieren zijn via deze link te vinden. De winnaars worden in mei 2018 tijdens een feestelijke uitreikingsceremonie bekendgemaakt door Hare Majesteit Koningin Máxima en prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V. en voorzitter van de Koning Willem I Stichting.

 

 

 

 

 

 

 

 

V.l.n.r.: prof. dr. Bas van Bavel, koningin Máxima, prof. dr. K.H.W. Knot
en Pieter Zwart, CEO Coolblue (beeld: Maarten Huisman).

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel