Het laatste nieuws

Gefeliciteerd CSU Groep BV, Von Gahlen Nederland BV en Gulpener Bierbrouwerij BV

25 november 2020Vanavond zijn de winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2020 bekend gemaakt door erevoorzitter Hare Majesteit koningin Máxima. Van harte gefeliciteerd CSU Groep BV, Von Gahlen Nederland BV en Gulpener Bierbrouwerij BV met de welverdiende overwinning!
 
Gulpener Bierbrouwerij BV wint Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap
Duurzaam geproduceerde bieren, zorgvuldig opgebouwde relaties met de boeren en een innovatieve visie op de toekomst. Gulpener Bierbrouwerij heeft het allemaal in huis en wint daarmee de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. ,,Deze prijs is een kroon op ons duurzaamheidsbeleid van de afgelopen 25 jaar waar wij met z’n allen zo hard voor gewerkt hebben'', zegt CEO Jan-Paul Rutten namens het hele bedrijf.
 
Von Gahlen Nederland BV wint MKB-prijs met medische nicheproducten
Dankzij een oog voor nicheproducten, innovatie en interpersoonlijke oplossingen op wereldniveau heeft Von Gahlen de felbegeerde prijs in de categorie MKB weten te bemachtigen. ,,Wij bouwen op de basis van onze ouders en houden het oog op een gezonde toekomst. Het is een eer om deze prijs te winnen als beloning voor onze wereldwijde prestaties in een nichemarkt'', aldus Managing Director Alex Duiker.

Facilitair dienstverlener CSU Groep BV bemachtigt KW1 Prijs-Grootbedrijf
Goed schoon is nog nooit zo belangrijk geweest, en daar weet CSU alles van. ,,Schoonmaak staat hoger op de agenda bij iedereen. Het is fantastisch om daar als bedrijf aan bij te dragen. Dank aan iedereen en vooral onze medewerkers", benoemd John van Hoof (voorzitter Raad van Bestuur) tijdens de uitreiking. De technologische én sociale innovaties van het bedrijf maken dat CSU met recht de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf heeft gewonnen.
 
Livestream gemist?
De uitreiking heeft dit jaar plaatsgevonden via een openbare livestream. Heb je dit unicum in de Koning Willem I Stichting geschiedenis gemist? Je kunt de hele uitreiking binnenkort terugkijken via onze website.
 
Voor aanvullende informatie verwijzen wij door naar deze link.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel