Blijf op de hoogte

Medisch apparatuur producent Von Gahlen Nederland BV wint KW1 Prijs in de categorie MKB

26 november 2020

Woensdag 25 november vond de bekendmaking van de winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2020 plaats. Von Gahlen Nederland BV heeft de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB gewonnen. Nicheproducten en een hart voor de medemens heeft de jury overtuigd van Von Gahlen’s kennis en kunde.
 
Wereldspeler met een lokale ziel
Alex Duiker (Managing Director Von Gahlen) spreekt tijdens de uitreiking zijn dankbaarheid uit namens het hele bedrijf. ,,De markt waarin wij opereren is zeer specialistisch en het is ontzettend bijzonder om de Koning Willem I Prijs te verdienen als waardering voor ons werk. Het bedrijf is jaren geleden opgezet door onze ouders en wij bouwen op de basis die zij voor ons gelegd hebben’’.
 
Dagelijkse impact door nicheproducten
Von Gahlen is verantwoordelijk voor de productie van producten die bijdragen aan nucleaire geneeskunde. Zo helpt het bedrijf bij het stellen van diagnoses maar ook bij het realiseren van een veilige werkomgeving. De impact die Von Gahlen realiseert is daarmee wellicht niet direct zichtbaar maar wel degelijk van groot belang.
 
Heb je de uitreiking gemist?
Natuurlijk hopen wij dat je met ons meegenoten hebt van de livestream. Mocht je dit bijzondere moment gemist hebben dan kan je de uitreiking alsnog terugkijken. Binnen enkele dagen is de gehele uitzending terug te kijken via de website.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel