Het laatste nieuws

Klaas Knot: ,,Laat deze ondernemingen u inspireren en het spreekwoordelijke noorden tonen’’

30 november 2020

De heer Klaas Knot, voorzitter van de Koning Willem I Stichting, gaf de ondernemers van Nederland tijdens de uitreiking van de Koning Willem I Prijzen op 25 november een inspirerende toespraak waarin hij hen een hart onder de riem stak.
 
Een nieuw hoofdstuk
,,Terwijl de bedrijven van vanavond hoofdstukken toevoegen aan hun verhaal, zijn er natuurlijk ook ondernemers die niet kunnen wachten om het corona hoofdstuk achter zich te laten. Er zijn genoeg ondernemingen die vandaag hun laatste bladzijde omslaan. En dat is hard. Er is namelijk geen enkele onderneming die begint met het einde al in het achterhoofd. Veel ondernemingen zijn vandaag de dag helemaal niet bezig met prijsuitreikingen. Hun volledige focus ligt op het overleven en het doorkomen van deze crisis’’, zei Klaas Knot in zijn afsluitende toespraak.
 
Het spreekwoordelijke noorden
Toch is de wens groot dat de Koning Willem I Prijzen een bron van inspiratie zijn voor ondernemend Nederland, benadrukt Klaas Knot in zijn toespraak. ,,Ook in het doorkomen van deze crisis schuilen veel van de waarden die we op een avond als deze willen eren. Misschien kunnen de winnaars u het spreekwoordelijke noorden tonen. Laat hen u inspireren door hun durf, daadkracht en duurzaamheid. Kortom: hun excellente ondernemerschap en vooral het doorzettingsvermogen.’’
 
Uitreiking gemist?  
Wil je de toespraak van Klaas Knot (nogmaals) beluisteren? De volledige uitreiking is inmiddels terug te kijken via ons YouTube kanaal of via onderstaande video.
 

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel