Blijf op de hoogte

Trots en emotie bij bestuursvoorzitter CSU Groep BV John van Hoof

3 december 2020

John van Hoof van CSU Groep BV nam op 25 november geëmotioneerd de Koning Willem I Prijs Grootbedrijf in ontvangst. De voorzitter van CSU's Raad van Bestuur beschrijft zijn emotionele reactie en spreekt trots uit naar het bedrijf en vooral naar de medewerkers.
 
Uitreiking 2020: een emotionele avond
,,Ik zat het op het puntje van mijn stoel toen Hare Majesteit de winnaars ging voorlezen. Ik was natuurlijk geëmotioneerd dat de naam van ons bedrijf dan toch genoemd wordt”, aldus Van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur CSU. ,,Het is een fantastische bekroning op ons werk en een beloning voor de medewerkers, relaties, en meer. Je hoopt natuurlijk te winnen, maar het was vooral een groot stuk emotie toen het eindelijk uitgesproken werd”, zegt Van Hoof.
 
Duurzame relaties met medewerker en klant
Na afloop beschrijft Van Hoof waarom hij CSU als winnaar ziet en altijd al heeft gezien. ,,Bij CSU doen we een paar hele mooie dingen. We hebben de focus bij de klant liggen, branche-specifiek maar ook in hospitality. Ook innovatie en de technologische mogelijkheden die er zijn staan hoog op de agenda bij CSU. Dat in combinatie met al onze mensen, met de focus op hoge duurzame inzetbaarheid en daarin proberen echt een familiebedrijf te zijn, heeft er in onze ogen voor gezorgd dat wij de winnaar zijn.”
 
John van Hoof namens CSU
In onderstaande video is de gehele reactie van John van Hoof te zien namens CSU.
 

Wil je meer zien van de uitreiking? De gehele livestream is terug te kijken via ons YouTube kanaal.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel