Blijf op de hoogte

Nieuwe energie door groene innovators

15 oktober 2020

Ontmoet de laatste set bedrijven in de categorie MKB
 
Schone energie, circulaire economie en duurzaamheid zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bedrijven spelen hier dan ook graag op in. Ontmoet de genomineerde bedrijven die een innovator zijn op het gebied van duurzaamheid en het bedrijfsleven daarmee nieuwe groene energie geven!
 
Anthura: familiebedrijf met een passie voor tuinbouw“We sieren de wereld met kleurrijke bloemen en planten, dat doen we door innovatieve producten te ontwikkelen voor telers en consumenten”, aldus familiebedrijf Anthura. Dit jaar won het bedrijf de prestigieuze ‘International Grower of the Year Award’. Daarnaast is Anthura een voorbeeld voor de Nederlandse tuinbouwsector. Door te werken met de nieuwste trends op het gebied van consumptie, productie, veredeling en techniek weet Anthura de meest spannende nieuwe rassen te ontwikkelen.
 
Nieuwe energiemarkt dankzij NieuweStroomBij NieuweStroom wordt er gewerkt aan een toekomst waar kleinere bedrijven van dezelfde prijzen kunnen profiteren als grote bedrijven. Dankzij de komst van de slimme meter biedt NieuweStroom kleinzakelijke bedrijven de kans om te genieten van prijsvriendelijke energie. Via deze weg hoopt NieuweStroom een energiemarkt te realiseren met een nieuwe, eerlijke standaard waarmee bedrijven 10-25% kunnen besparen.
 
Dromen over een circulaire economie met OmrinOptimaal inzamelen en verwerken van afval- en grondstoffen is wat voorop staat bij Omrin. Het woord ‘Omrin’ is Fries voor ‘kringloop’: een omschrijving die de essentie van het bedrijf weet te vangen. De missie van Omrin is om het meest duurzame en circulaire afval- en grondstoffenbedrijf van Nederland te worden. Zo zetten zij alles op alles om zoveel mogelijk grondstoffen terug te winnen en om te zetten in duurzame energie.
 
C.G. Holthausen combineert energie, veiligheid en duurzaamheidInnovatie op het gebied van duurzame brandstoffen staat centraal bij C.G. Holthausen. Door energie, veiligheid en duurzaamheid te combineren weten ze zowel de industrie, zorg en recreatieve markt te voorzien van schone technologie en duurzame energie. In 2016 richtte het bedrijf bovendien ‘Holthausen Clean Technology’ op, waarmee mobiliteit naar waterstof omgezet wordt.


Wil je meer zien van de genomineerden? Bekijk de overige video's via ons YouTube kanaal!

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel