Blijf op de hoogte

MKB finalist Von Gahlen bereikt top-3 met nicheproducten

11 november 2020

Von Gahlen uit Zevenaar heeft een plek in de top-3 van de categorie MKB weten te bemachtigen in een nichemarkt. Unieke oplossingen, nicheproducten en een oog voor innovatie hebben de jury overtuigd van de kracht van Von Gahlen.
 
Von Gahlen ‘For Sure’
Binnen korte tijd is Von Gahlen een marktleider geworden op het gebied van medische apparatuur. In het specifiek werkt Von Gahlen aan ‘radiation shielding’, oftewel het beschermen van medisch personeel wat werkt met machines die bepaalde stralingen afgeven. Door de familiaire bedrijfsvoering is Von Gahlen bovendien gefocust gebleven op interpersoonlijke oplossingen op wereldniveau.
 
Een belangrijke schakel in een unieke markt
Martin van Pernis, voorzitter van de Koning Willem I Stichting, benoemt de opvallende punten waardoor de jury voor Von Gahlen heeft gekozen. ,,De producten van Von Gahlen vormen een belangrijke schakel in de medische keten van radioactieve straling. Als een oorspronkelijk metaalbedrijf kreeg de onderneming de vraag om loodafscherming te maken tegen straling. Zij hebben toen de stap naar deze volstrekt andere en heel specifieke techniek gezet. Met een handje vol aan internationale concurrenten beheersen zij deze wereldwijde nichemarkt. Dit laat zien dat Von Gahlen met een relatief klein bedrijf een wereldwijde impact kan realiseren.”
 


 
Uitnodiging uitreiking 2020
Voor het eerst in de geschiedenis van de Koning Willem I Stichting is de uitreiking live te volgen. Zo kun ook jij thuis dit tweejaarlijkse evenement meemaken. Wil je dit niet missen? Meld je dan aan via deze link.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel