Het laatste nieuws

Fietsspecialist Van Raam (MKB) bemachtigt finaleplek

29 oktober 2020

Afgelopen week is de top-3 in de categorie MKB van de Koning Willem I prijs bekend gemaakt. Fietsenproducent Van Raam uit Varsseveld maakt kans op de titel dankzij de uitzonderlijke, persoonlijk georiënteerde bedrijfsvoering van het bedrijf. Samen met Anthura en Von Gahlen strijdt Van Raam om de felbegeerde prijs.
 
Hart voor mens en maatschappij
Bij Van Raam draait alles om zorg voor minderbedeelden. Zo streeft het bedrijf ernaar om via unieke, aangepaste fietsen beweging terug te geven aan degenen die dat zijn verloren. De producten worden allen geproduceerd in een compleet nieuwe fabriek die gewaardeerd is als één van de schoonste, meest geavanceerde van Nederland.
 
Persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd
De unieke website van Van Raam is sprekend voor het bedrijf: hier zijn veel verhalen van gebruikers te vinden. Deze persoonlijke aandacht is kenmerkend voor Van Raam en de jury was dan ook onder de indruk. “Van Raam heeft een bijzondere binding met haar medewerkers én is daarnaast meermaals bekroond met verscheidene awards op gebieden als duurzaamheid, innovatie en HRM-beleid”, aldus de jury.
 
Een uniek pakket
Afgelopen donderdag kreeg Van Raam een pakket met de bekendmaking van hun finaleplaats. Deel van het pakket was de officiële video waarin Van Raam te horen kreeg dat zij tot de laatste drie bedrijven behoren.


 
Op naar de uitreiking
Op 25 november zullen de drie winnaars bekendgemaakt worden. Wil je weten of Van Raam daarbij zit? Of ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Houd onze social media in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel