Blijf op de hoogte

Energieneutraal leven en werken dankzij Plaquette-finalist Kuijpers

19 november 2020

Plaquette-finalist Kuijpers staat voor energieneutrale installaties die bijdragen aan een gezondere werk- en leefomgeving. Zo hoopt het bedrijf ervoor te zorgen dat Nederland het klimaatakkoord naleeft, voor huidige én toekomstige generaties.
 
Gezondere werk- en leefomgevingen
Sinds 1921 ontwerpt, bouwt én onderhoud Kuijpers technische installaties in gebouwen en industrie. Zo hoopt Kuijpers bij te dragen aan gezonde werk- en leefomgevingen door energieneutrale installaties te realiseren. Dankzij het totaalconcept van Kuijpers weet het bedrijf processen te volgen en ondersteunen van begin tot einde.
 
Kuijpers maakt dagelijks het verschil
,,Sinds 2013 is de strategie van Kuijpers erop gericht om alle installaties in Nederland te verduurzamen zodat wij kunnen voldoen aan het klimaatakkoord,” aldus Anne-Marie Rakhorst namens de Koning Willem I vakjury. ,,Maar vooral voor onze kinderen én kleinkinderen, zodat wij de wereld mooier achter kunnen laten dan dat deze nu is. Kuijpers maakt dagelijks het verschil.’’

Artikel gaat verder onder de video. 


 
Uitreiking 2020: nog maar een paar dagen…
In slechts een paar dagen vindt de uitreiking van de Koning Willem I prijzen 2020 plaats. Dit keer is het evenement in een ander jasje gegoten, namelijk in de vorm van een livestream! Voor het eerst kun jij thuis dit unieke evenement meemaken. Op 25 november om 20.00 uur zal de uitreiking beginnen. Mis het niet en meld je aan via deze link.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel