Blijf op de hoogte

Grootbedrijf Finalist 2020 Dura Vermeer gaat voor goud

27 oktober 2020Rotterdams bouwbedrijf Dura Vermeer maakt kans op de Koning Willem I prijs 2020. Samen met CSU en AWL strijdt Dura Vermeer om de felbegeerde bekroning tot winnaar in de categorie Grootbedrijf. Trots en blijdschap zijn duidelijk terug te zien in de reactievideo die de Koning Willem I Stichting na de bekendmaking mocht ontvangen van Dura Vermeer.
 
Een gamechanger in de bouw
Dura Vermeer specialiseert zich in innovaties op het gebied van circulaire woon-, kantoor- en mobiliteitsconcepten. Zo streeft het bedrijf naar reductie in CO2- en stikstof-uitstoot. Dura Vermeer weet door middel van digitale en duurzame concepten een toppositie binnen de markt te verkrijgen.
 
Reacties van de jury
De Koning Willem I jury is zeer te spreken over Dura Vermeer. “Het bedrijf kent een serie belangrijke innovaties, zoals het concept voor systeembouw wat in de vorige eeuw een revolutie in de bouw teweegbracht. Daarnaast heeft Dura Vermeer oog voor maatschappelijke doelen via de stichting ‘Job Dura fonds’. Een prachtig bedrijf met het oog op de toekomst!”
 
Een eer voor alle betrokkenen
Na de bekendmaking mocht de Koning Willem I Stichting een prachtige video ontvangen van Dura Vermeer. “Natuurlijk zijn wij geweldig trots op deze finaleplek. Wij hebben dit samen bereikt: van directie tot medewerker en alle generaties voor ons. Wij gaan uiteraard voor de winnende finaleplaats, maar dat horen we binnenkort!”, aldus Job Dura (CEO Dura Vermeer).Op naar de uitreiking
De Koning Willem I Stichting maakt de opmars uitreiking. Op 25 november zullen de winnaars per categorie bekendgemaakt worden. Wil je ondertussen niks missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd onze social media in de gaten.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel