Het laatste nieuws

Nog twee weken inschrijven voor Koning Willem I Prijzen

17 januari 2018

Over twee weken sluit de inschrijvingsperiode voor de Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Bent u trots op wat u met uw onderneming heeft bereikt? Heeft uw bedrijf durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap getoond? Wacht dan niet langer en meld uw bedrijf aan voor een van de drie prijzen.

De Koning Willem I Prijs is een prestigieuze en onafhankelijke ondernemingsprijs die tweejaarlijks wordt toegekend door de Koning Willem I Stichting. De prijs wordt in twee categorieën uitgereikt: grootbedrijf en mkb. De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties.

Eerdere winnaars
In mei 2016 werd de prijs uitgereikt aan twee Noord-Brabantse ondernemingen: het Eindhovense 'grootbedrijf' Koninklijke Philips N.V. en TOBROCO in het mkb-segment. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap ging naar Koppert Cress B.V. uit Monster. Potentiële opvolgers kunnen zich tot en met 31 januari 2018 kandidaat stellen.

Uitreiking in Nijmegen
De winnaars worden in mei 2018 in Nijmegen bekend gemaakt. De Gelderse stad is in 2018 Green Capital of Europe en mag zich een jaar lang duurzame hoofdstad van Europa noemen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Koning Willem I Stichting Nijmegen als locatie heeft gekozen voor de prijsuitreiking. De prijzen worden uitgereikt door Hare Majesteit Koningin Máxima en prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V. en voorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Mooie boost
De stichting wil met deze ondernemingsprijzen innovatief en duurzaam ondernemerschap in Nederland stimuleren en belonen. Meedoen kan een mooie boost voor uw bedrijf betekenen!

Klik hier voor de aanmeldingsformulieren.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel