Het laatste nieuws

Gulpener Bierbrouwerij BV wint Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2020

26 november 2020

Gisteravond zijn de winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2020 bekend gemaakt. Gulpener Bierbrouwerij BV is de officiële winnaar van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Duurzaam opgebouwde relaties en vooral milieuvriendelijk geproduceerd bier hebben Gulpener de overwinning bezorgd.
 
‘Een goed biertje is onbetaalbaar’
CEO Jan-Paul Rutten sprak tijdens de uitreiking met trots over Gulpener en de duurzame successen van het bedrijf. ,,Bij Gulpener focussen wij ons op twee soorten duurzaamheid: de technologische kant, oftewel de zorg voor verantwoorde productiemethoden, en de langdurige relaties die wij opbouwen met onze boeren. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is voor ons de beloning op het beleid wat wij al 25 jaar met elkaar voeren.’’
 
Gulpener: een bierbrouwer met een visie
Al decennialang werkt familiebedrijf Gulpener aan het realiseren van hun visie op duurzaamheid. In alle facetten van Gulpener is aandacht voor mens en milieu terug te zien: van de duurzame relaties met de boeren tot de productie van klimaatneutraal bier. Bovendien maakt Gulpener gebruik van een ‘open-source’ businessmodel waardoor alle bierproducenten ter wereld af kunnen kijken van het bedrijf.
 
Livestream gemist?
Heb jij de livestream van 25 november gemist? Geen zorgen, deze is een dezer dagen terug te kijken via onze website. Wil je ondertussen meer ontdekken van Gulpener? Lees via deze link de persberichten.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel