Het laatste nieuws

Koning Willem I Stichting presenteert MKB-finalisten van 2020

22 oktober 2020

Onze felicitaties gaan uit naar Anthura, Von Gahlen en Van Raam!
 
De bekendmaking van de finalisten in de categorie MKB van 2020 heeft vandaag plaatsgevonden. Het bestuur van de Koning Willem I Stichting heeft, samen met erevoorzitter koningin Máxima, gekozen voor de volgende drie bedrijven: Anthura, Von Gahlen en Van Raam.
 
Over de afgelopen weken zijn de genomineerden op de proef gesteld. Zo hebben zij meermaals in de spotlight gestaan om de visie van het bedrijf kenbaar te maken. Na verscheidene, cruciale bijeenkomsten zijn de finalisten gekozen door het bestuur van de Koning Willem I Stichting. Het bestuur bestaat uit een aantal topfiguren uit het Nederlandse bedrijfsleven en de maatschappij.
 
Anthura: biodiversiteit en innovatie
Dankzij de genetische kennis heeft Anthura zich gepositioneerd als voorbeeld voor de Nederlandse tuinbouwsector. Het familiebedrijf weet de biodiversiteit in de sector aanzienlijk te verhogen mede door samenwerkingen aan te gaan op het gebied van veredeling. Het leveren van kennis en innovatie staat centraal bij Anthura.


 
Von Gahlen: hart voor de medemens
Von Gahlen bouwt wereldwijd productiefaciliteiten voor producten van radioactieve geneesmiddelen. Zo vormen zij een belangrijke schakel in de medische keten van radioactieve straling en de bescherming van medische professionals. Von Gahlen toont moed, innovatie en hart voor de medemens. 


 
Beter leven en bewegen dankzij Van Raam
Door het produceren van unieke, aangepaste fietsen geeft Van Raam beweging terug aan degenen die dat zijn verloren. Het bedrijf is onderscheidend op gebieden als duurzaamheid, innovatie, en HRM beleid.Persoonlijke verhalen, bijzondere binding met de medewerkers en bovendien oog voor zorg staan voorop bij Van Raam.


 
De volgende stappen
Het proces rondom de Koning Willem I prijzen van 2020 beweegt zich naar de laatste fase: de uitreiking! Wil je ondertussen up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Bekijk de felicitatie video's via on YouTube kanaal, houd onze sociale media in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel