Blijf op de hoogte

Ontmoet de finalisten in de categorie grootbedrijf van 2020

22 oktober 2020

Met trots feliciteren wij: AWL, CSU en Dura Vermeer
 
De keuze voor de finalisten van 2020 in de categorie grootbedrijf is vandaag gepresenteerd. Het bestuur van de Koning Willem I Stichting heeft in samenwerking met erevoorzitter koningin Máxima gekozen voor AWL, CSU en Dura-Vermeer.
 
De genomineerden voor de Koning Willem I prijs in de categorie grootbedrijf hebben creativiteit, flexibiliteit en oog voor innovatie getoond gedurende de afgelopen weken. Na verscheidene bijeenkomsten en uitvoerig overleg heeft het bestuur, bestaande uit gerenommeerde kopstukken uit het Nederlandse bedrijfsleven, de finalisten kenbaar gemaakt.
 
AWL-Techniek: duurzaamheid en digitalisering
Duurzaamheid staat bij AWL-Techniek centraal wat betreft het milieu en alle betrokkenen van het bedrijf. AWL is een hightech machinebouwer voor de automatiseringsindustrie met een oog voor innovatie. Zo is AWL met recht een koploper te noemen op het gebied van digitalisering en unieke concepten binnen de branche.


 
Zorg voor mens en maatschappij bij CSU
CSU heeft tijdens de coronacrisis unieke wendbaarheid getoond. De zorg voor de werknemers is bijzonder opvallend en meermaals beloond met certificaten als ‘TOP Employer Nederland’. Met behulp van virtual reality trainingen weet het landelijke schoonmaakbedrijf op innovatieve wijze om te gaan met crisissituaties.


 
Dura Vermeer: maatschappelijk betrokken en circulair
Digitale en duurzame innovaties behoren tot de kern van Dura Vermeer. Het bedrijf heeft een toppositie op het gebied van reductie in CO2- en stikstof-uitstoot en biedt circulaire woon-, kantoor- en mobiliteitsconcepten aan. Daarnaast weet Dura Vermeer maatschappelijke doelen te ondersteunen en constante innovaties te realiseren in virtueel bouwen.


 
De laatste fase
In de komende weken wordt de aanloop naar de uitreiking gemaakt. Per categorie wordt één winnaar bekroond met de officiële titel. Wil je tot die tijd meer lezen, zien of horen van de finalisten? Bekijk de felicitatie video's via ons YouTube kanaal, houd onze social media in de gaten en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel