Blijf op de hoogte

Aftermovie Koning Willem I Stichting uitreiking 2020

7 december 2020

Met groot genoegen presenteren wij de aftermovie van de Koning Willem l Stichting uitreiking 2020. Geniet nogmaals, of voor het eerst, met ons mee en proef de sfeer van deze bijzondere avond. Wij willen alle sprekers, muzikanten, afgevaardigden van de bedrijven en alle aanwezigen – fysiek en online – bedanken voor hun bijdrage.
 
Artikel gaat verder onder de video.

 
Drie bijzondere sprekers, één doel
Gedurende de uitreiking mocht het publiek genieten van drie bijzondere sprekers.
Als eerste was Julia Fruitema aan bod en zij vertelde ons meer over Moyee Coffee. Dit ‘fairchain’ koffiebedrijf was deel van de genomineerden van 2020 met een reden: Moyee Coffee weet door ‘fairchain’ koffieproductie de keten eerlijker te maken. De tweede toespraak van de avond werd verzorgd door Floris Vervat namens Senior Service. Ook dit bedrijf verdiende dit jaar een nominatie in de categorie MKB. Vervat vertelde ons over zijn persoonlijke inspiratiebron die nog steeds de basis vormt van het bedrijf. Als laatste gaf Feike Sijbesma een bijzondere toespraak over duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als oud-bestuursvoorzitter van DSM kon hij ons een unieke boodschap meegeven voor deze uitzonderlijke periode.
 
Muzikale ode aan de verschillende categorieën
De Koning Willem I Stichting uitreiking 2020 was niet compleet zonder de muzikale toevoegingen van Teus Nobel, Vincent Houdijk en Dominique Vleeshouwers. Zij gaven een ode aan de verschillende categorieën, ieder met een eigen karakter. Tijdens de uitreiking speelden zij op muziekinstrumenten van Adams Musical Instruments, een oud-winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB (2010).
 
Uitreiking terugkijken
Heb je de uitreiking gemist en wil je meer zien van deze gebeurtenis? Dat kan! Je kunt de volledige uitreiking terugkijken via onze homepage of het Koning Willem I Stichting YouTube-kanaal.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel