Blijf op de hoogte

Tuinbouw Ondernemersprijs in teken van duurzaam ondernemen

1 december 2017

Op woensdag 10 januari vindt de 32e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs plaats. Het thema is: 'Duurzaam ondernemen, zó doen we dat'. De prijsuitreiking wordt gehouden in Keukenhof te Lisse van 13.00 tot 18.00 uur en bestaat uit een feestelijk event vol inspiratie over ondernemen. Naast inspirerende sprekers is er ook gelegenheid voor bijpraten met collega's en vakgenoten.

De genomineerden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018 zijn: De Lepelaar uit Sint Maarten, OK Plant uit Naaldwijk en Royal Lemkes uit Bleiswijk. Dit zijn excellente ondernemers die met een sterke strategie inspelen op de veranderingen in de maatschappij. Zij onderscheiden zich met initiatieven op het gebied van duurzaam ondernemen, personeelsbeleid en marketing. Deze ondernemers maken het verschil en zijn een voorbeeld van innovatie in de tuinbouw. Hun verhaal inspireert.

Visie op duurzaam ondernemen
De genomineerden hebben ieder een eigen visie op duurzaam ondernemen. Zij delen dit op 10 januari. Zo vertelt Ynzo van Zanten van Tony's Chocolonely over de inspanningen die dit populaire chocolademerk doet om te komen tot slaafvrije chocolade. Dagvoorzitter is Annette van Soest van BNR Radio. De middag wordt afgesloten met een nieuwjaarsreceptie voor de tuinbouw.

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel