Het laatste nieuws

Romy Blankenspoor: 'Jurydagen vol met passie en energie'

30 maart 2022

De jurydagen waarop de twaalf genomineerden van elke categorie hun bedrijf mogen pitchen, zitten er weer op. Oud-winnaar AFAS had hun gloednieuwe auditorium opengesteld voor deze intensieve dagen waarbij iedereen met energie de deur weer uit liep.

Algemeen directeur van de Koning Willem I Stichting Romy Blankenspoor woonde de dagen bij. ,,Er was zoveel energie en passie aanwezig, want van goed ondernemerschap wordt iedereen blij.” Ze was weer onder de indruk van de hoge kwaliteit van de inschrijvingen. ,,De innovatiekracht en slimme vernieuwingen… Je wordt echt geïnspireerd als je ziet hoe we dit in Nederland doen.”

Bij de jurydagen waren net zoals altijd weer oud-winnaars aanwezig. ,,De vorige winnaars waren stuk voor stuk zichtbaar onder de indruk. Zo ook Jan Paul Rutten van Gulpener die vorige editie de Plaquette in ontvangst nam. Hij genoot zichtbaar van de inspirerende pitches.”

De volgende stap is nu de bestuursvergadering die eind april plaatsvindt. Daarbij zal ook ere-voorzitter Hare Majesteit koningin Máxima haar bijdrage leveren. Eind mei is vervolgens de echte uitreiking. 

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel