Het laatste nieuws

Koning Willem I Winnaarsdiner 2023

20 september 2023

Op woensdag 20 september werd het KIT Royal Tropical Institute in Amsterdam het decor een buitengewone avond: het Koning Willem I Winnaarsdiner. Het Koning Willem I winnaarsdiner werd georganiseerd door de Koning Willem I Stichting, samen met de drie vooraanstaande winnaars van 2022: NXP semiconductors, Maan Group en MUD Jeans.

In de aanwezigheid van erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en voorzitter Klaas Knot, werden de gasten tijdens het diner getrakteerd op inspirerende toespraken over de toekomst van ondernemerschap. Angelo Vermeulen deelde zijn visionaire inzichten over het telen van gewassen in de ruimte, terwijl Chloé Rutzerveld vol enthousiasme sprak over de innovaties op het gebied van voedsel.

Romy Blankenspoor, directeur van de Koning Willem I Stichting, benadrukte het belang van deze avond als een viering van ondernemerschap en doorzettingsvermogen. Visionaire denkers en gevestigde bedrijven kwamen hier samen om elkaar te inspireren en de toekomst van ondernemerschap vorm te geven. Het diner diende tevens als de feestelijke aftrap voor de inschrijvingen voor de Koning Willem I Prijzen van 2024.

Het Koning Willem I Winnaarsdiner was een avond vol inspiratie, innovatie en de viering van ondernemerschap. Met visionaire denkers en gevestigde bedrijven die elkaar inspireerden, belooft deze avond een inspiratiebron te zijn voor de ondernemers van morgen. We kijken reikhalzend uit naar de Koning Willem I Prijzen van 2024 en naar de voortzetting van deze prachtige traditie, die ongetwijfeld opnieuw zal bijdragen aan het stimuleren van innovatie en excellente ondernemersgeest in Nederland.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel