Blijf op de hoogte

Koning Willem I Stichting en winnaars 2016 organiseren Winnaarsdiner 2017

4 juli 2017

De Koning Willem I Stichting, Koninklijke Philips, TOBROCO Machines en Koppert Cress organiseren komend najaar het tweejaarlijkse Winnaarsdiner. Dit exclusieve diner is speciaal voor winnaars van de Koning Willem I Prijs en Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap, alsmede voor betrokkenen vanuit de stichting. Traditiegetrouw vormt het Winnaarsdiner de symbolische aftrap van de nieuwe inschrijvingsperiode voor de tweejaarlijkse ondernemersprijzen.

Het Winnaarsdiner is een feestelijke bijeenkomst voor (oud-)winnaars, bestuur, partners en relaties van de Koning Willem I Stichting. Het diner biedt ondernemend Nederland een mooi moment om elkaar te ontmoeten binnen het netwerk van de stichting. Koninklijke Philips, TOBROCO Machines en Koppert Cress vormen samen de drie winnaars van 2016: Philips is winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf, TOBROCO Machines won de Koning Willem I Prijs in de categorie Mkb en Koppert Cress is winnaar van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam
Ondernemerschap.

Inschrijven ondernemersprijzen
Nederlandse ondernemingen kunnen zich vanaf 1 september 2017 tot en met 31 januari 2018 via deze website inschrijven voor de Koning Willem I Prijs en Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Regionale selectiecommissies, die onder meer bestaan uit vooraanstaande ondernemers uit de regio, maken een voorselectie op basis van de aanmeldingsformulieren. Daarna vinden selecties plaats aan de hand van presentaties en bedrijfsbezoeken. De uiteindelijke winnaars worden tijdens een feestelijke prijsuitreiking in mei 2018 bekend gemaakt.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel