Het laatste nieuws

‘Sterke pitches en wendbaar, divers ondernemerschap in een bijzondere periode’

16 september 2020

Jurydagen 2020

Gedurende de afgelopen dagen vonden twee belangrijke, spannende dagen plaats voor de Koning Willem I Stichting en de genomineerden voor de prijzen van 2020.
Tijdens deze dagen is de jury wederom bij elkaar gekomen om zo een verdere selectie te maken. Alle genomineerde bedrijven kregen de kans om te vertellen waarom juist zij de prijs verdienen dit jaar. In de loop van de komende weken worden de resultaten van deze vergaderingen onthult.
 
Maandag 14 september, AFAS Software in Leusden. De dag van de vergaderingen omtrent de Koning Willem I prijs in de categorie MKB. Van tevoren werd een schema samengesteld waarin ieder genomineerd bedrijf een tijdsslot kreeg voor hun presentatie. Zo kwamen alle bedrijven één voor één aan bod en vertelden zij de jury over hun visie op ondernemerschap, de toekomst en meer.

‘Deze dag toonde enorme diversiteit binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Ik ben erg onder de indruk van de sterke pitches en de aantoonbare aanwezigheid van krachtig ondernemerschap binnen zoveel sectoren in Nederland’, aldus Romy Blankenspoor, directeur van de Koning Willem I Stichting. Welk bedrijf zal er dit jaar naar huis gaan met de overwinning? Deze vraag brandt op ieders lippen maar het antwoord moet nog even op zich laten wachten.
 
Ook dinsdag 15 september was op eenzelfde wijze ingericht. Antropia (Cultuur- en Congrescentrum) diende als locatie voor de jury dag rondom de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De twaalf genomineerde bedrijven kregen allen hun moment in de schijnwerpers zodat zij hun verhaal konden vertellen. ‘Ieders reactie op COVID-19 laat een enorme hoeveelheid aan flexibiliteit en wendbaarheid zien, zeker als het aankomt op duurzaam ondernemerschap’, benoemde Romy Blankenspoor.
 
Na deze spannende, veelbewogen dagen is het tijd voor het bestuur om een keuze te maken omtrent de winnaars van de Koning Willem I Stichting prijzen 2020. Gedurende de komende weken gaan zij in beraadt om zo tot een beslissing te komen. Wil je up-to-date blijven over de vorderingen, de nieuwste ontwikkelingen en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd onze social media in de gaten.

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel