Blijf op de hoogte

Het is bijna zo ver: bekendmaking finalisten 2020

20 oktober 2020

Maanden van geduld en spanning zullen spoedig beloond worden. Gedurende de komende dagen worden de finalisten in de categorie MKB, Grootbedrijf en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap van 2020 bekend gemaakt.
 
Inspirerende voorbeelden van Nederlands ondernemerschap
De groep van genomineerden bestaat voor nu nog uit zesendertig deelnemers verdeeld over drie categorieën: Grootbedrijf, MKB en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Ieder van deze bedrijven heeft gedurende de afgelopen weken hun visie gepresenteerd op ondernemerschap, de toekomst en meer. De Koning Willem I jury mocht ieders verhalen aanhoren en maakte vervolgens een aanbeveling aan het bestuur.                                                                                                                                       
Van zesendertig naar negen
Na de aanbevelingen van de jury kreeg het bestuur van de Koning Willem I Stichting de opdracht om drie finalisten per categorie te kiezen. Van de zesendertig bedrijven zullen er dan ook maar negen naar de volgende ronde gaan. De uitslag heeft even op zich mogen wachten maar komende week worden de finalisten eindelijk bekend gemaakt. Een spannende dag voor alle bedrijven en de betrokkenen bij het proces!
 
In de aanloop naar de uitreiking
De bekendmaking van de finalisten is iedere cyclus weer een feestelijk moment. Doorgaans wordt er een zogenoemde ‘inval’ georganiseerd waarbij ieder bedrijf bezocht wordt door afgevaardigden van de Koning Willem I Stichting. Dit jaar gaat het er echter anders aan toe. De gevolgen van COVID-19 maken dat de organisatie van de bekendmaking op creatieve wijze ingevuld wordt. Na de bekendmaking maken alle bedrijven en de Koning Willem I Stichting zich op voor de uitreiking. Ook dit evenement zal op alternatieve wijze vormgegeven worden maar niet minder feestelijk!
 
Wil je up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Houd onze social media in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel