Blijf op de hoogte

Evenement: Zeeland Groeit

25 oktober 2017

Wat is het geheim achter het succes van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Provincie Zeeland, NV Economische Impuls Zeeland, Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) en nlgroeit bieden groei-ondernemers de kans om een aantal topondernemers het hemd van het lijf te vragen en met collega groei-ondernemers in gesprek te gaan. Zeeland Groeit vindt plaats op donderdag 2 november 2017 in het Zeeuwse Vrouwenpolder.

De bijeenkomst start om 17.00 uur met een interview met Harald Swinkels, CEO van de Nederlandse Energiemaatschappij en groei-ambassadeur van nlgroeit en Pieter Joziasse, CEO van Medisol. Sinds de oprichting in 2001 is Medisol snel gegroeid en hoort het bedrijf als ‘FD Gazelle’ tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Antwoord op ondernemersvragen
Na het interview zijn er rondetafelsessies waarbij de deelnemers in gesprek gaan met ervaren ondernemers en experts om met elkaar kennis, ervaring en netwerk te delen om zo hun groei te versnellen. Topondernemers geven antwoord op alle prangende ondernemersvragen. Ook is er gelegenheid om tijdens fauteuilgesprekken een-op-een met ondernemers, groeiambassadeurs en mentoren/coaches over groeiversnelling in gesprek te gaan.

Meer informatie
Zeeland Groeit is gericht op de ontwikkeling van de groeiskills van ambitieuze ondernemers. Voor dit exclusieve groei-event is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kijk voor de voorwaarden en aanmelden op de website van nlgroeit: www.nlgroeit.nl

Vorig artikelOverzicht Volgend artikel